Želite li u samo nekoliko klikova uljepšati svoj dom? Na pravom ste mjestu. Mi smo internetska trgovina specijalizirana za prodaju najkvalitetnijih navlake za namještaj na tržištu. U ponudi nudimo 20 različitih vrsta navlaka raznih dimenzija, boja i krojeva.

Podrška:

 

Ponedjeljak – Petak: 8:00 – 18:00 sati
Subotom i Nedjelja: 10:00 – 14:00 sati

  /  Office   /  OSVJEŽITE SVOJ DOM U SAMO NEKOLIKO KLIKOVA

OSVJEŽITE SVOJ DOM U SAMO NEKOLIKO KLIKOVA

Imate oštećene i stare stolice, a nemate novaca za kupnju novih?

Ne brinite! Mi imamo rješenje za Vaš problem! Idealno rješenje za zaštitu Vaših stolica su navlake za stolice!

 

Navlake za stolice uljepšat će bilo koju prostoriju unutar Vašeg stana, kuće ili poslovnog ureda. Da bi se postigao najljepši izgled Vašeg prostora najbolje je odabrati boju navlaka koja odgovara Vašem prostoru. Navlake za stolice su jednostavne za korištene i praktične. Mrlje i prljavštine koje se skupe na njima možete lako skinuti i oprati u perilici za rublje.

Navlaka nije samo odjeća za Vašu staru stolicu, već njezin novi život. Ponekad je uljepšavanje dotrajalog komada namještaja puno jeftinije od zamjene ili kupnje novog. Naravno, stare stolice se mogu obojati, ali zar neće onda izgubiti svoju jedinstvenost i izblijediti uspomenu?

 

Uz navlake za stolice sadržat ćete svoje uspomene, ali također i osvježiti svoj dom, a događaji svakodnevnog života bit će ugodniji za boravak u novoj atmosferi udobnosti Vašeg prostora! Ovisno o godišnjem dobu ili modi mijenjajte svoje navlake za stolice, a Vaš dom učinite najudobnijem mjestom za življenje…

Odaberite svoje idealne navlake za stolice, a svu ponudu raznih boja možete pogledati ovdje.

 

 

 

 

Post a Comment