Želite li u samo nekoliko klikova uljepšati svoj dom? Na pravom ste mjestu. Mi smo internetska trgovina specijalizirana za prodaju najkvalitetnijih navlake za namještaj na tržištu. U ponudi nudimo 20 različitih vrsta navlaka raznih dimenzija, boja i krojeva.

Podrška:

 

Ponedjeljak – Petak: 8:00 – 18:00 sati
Subotom i Nedjelja: 10:00 – 14:00 sati

  /  Office   /  SAZNAJTE NAJVEĆE TRENDOVE U UREĐENJU INTERIJERA ZA 2021.

SAZNAJTE NAJVEĆE TRENDOVE U UREĐENJU INTERIJERA ZA 2021.

U svijetu dizajna interijera trendovi dolaze i odlaze, ono što je prije nekoliko godina bilo fora sada više nije u modi!

Ako ste zaljubljenik u dizajn interijera i svoj dom svake godine želite osvježiti s nekoliko trendova onda se sigurno veselite doznati što će biti moderno u 2021. Važno je imati na umu kako detalji čine one ključnu razliku u svakom domu i da se uvijek sve vrti oko detalj!

Tri trenda u uređenju interijera:

1. Crna kuhinja

Sive i bijele kuhinje više nisu IN, već crne kuhinje počinju vladati. Crne fronte visokog sjaja dat će kuhinji dozu elegancije, a svaki detalj u crnoj boji iskočit će u prvi plan, a to je dobar način za postizanje zanimljivih kombinacija.

 

2. Tapete odvažnih uzoraka

Njihova popularnost narasla je krajem 2020., a njihov trend ne pokazuje znakove usporavanja. Na prvu Vam se ova ideja možda čini kao neobična i pretjerivanje u dekoracijama, no svakako vrijedi razmisliti za ovu opciju, a naročito ako želite izbjeći pretjerano i veliko preuređenje doma. Dodatni plus tapeta što se uvijek mogu lako maknuti kad Vam dosade, a prostor uvijek prilagođavati svojim idejama i željama!

 

3. Tonovi nadahnuti morem i zemljom

Trendovska boja ove godine je zagasita zeleno-plava. Prozračni materijali daju svježinu i najbolji ugođaj svakomu domu. Stvaraju vrlo toplu i ugodnu atmosferu. Prostorije obojene zelenim i plavim bojama nadahnute oceanima su raskošne i privlače, a opet pridonose mirnu i opuštajuću atmosferu. Obogatite svoj prostor s detaljima i naglasite svaki dio prostora!

Post a Comment