Informacije o dostavi — Navlake.hr

Želite li u samo nekoliko klikova uljepšati svoj dom? Na pravom ste mjestu. Mi smo internetska trgovina specijalizirana za prodaju najkvalitetnijih navlake za namještaj na tržištu. U ponudi nudimo 20 različitih vrsta navlaka raznih dimenzija, boja i krojeva.

Podrška:

 

Ponedjeljak – Petak: 8:00 – 18:00 sati
Subotom i Nedjelja: 10:00 – 14:00 sati

  /  Informacije o dostavi

Informacije o dostavi

Troškovi dostave iznose 5€ eura. Trošak dostave odabranih proizvoda uvijek je naveden u pregledu košarice, prije koraka za plaćanje, tako da unaprijed znate ukupan iznos za plaćanje.

Isporuka je u roku 2-3 dana za kopneni dio Hrvatske i 14 otoka. Informacije o rasporedu dostave na otoke i popis otoka na koje se odnose ograničenja možete pronaći OVDJE. Dodatak za isporuku na otoke se dodaje na osnovnu cijenu dostave po cjeniku za Zonu 2 koju možete pronaći na stranicama GLS-a.

Koristimo GLS fleksibilnu dostavu što znači da na dan dostave primatelj dobiva SMS poruku s informacijama o terminu dostave, te ako ne može u navedenom terminu preuzeti paket, može promijeniti termin dostave ili zatražiti da se dostava izvrši na drugoj adresi.

GLS dostava paketa isporučuje se od ponedjeljka do petka. Paketi obično stižu unutar standardnog vremena isporuke koje je u okviru2-3 radna dana od trenutka primitka narudžbe. Izuzetak ovome su otoci na koje se dostava obavlja sukladno rasporedu vožnje teretnih trajekata.

Provjeru statusa narudžbe možete izvršiti na službenoj stranici GLS-a koji se nalazi na ovom linku OVDJE.

Možete tražiti isporuku na određeni datum, ali ne u određeni sat. Molimo vas da željeni datum isporuke navedete prilikom narudžbe u polje KOMENTAR ili nas unaprijed kontaktirajte na e-mail: info@navlake.hr.

Također Vas molimo da provjerite potvrdu narudžbe. U njoj ćete pronaći očekivani termin isporuke Vaše narudžbe. Ako niste dobili potvrdu narudžbe, molimo Vas provjerite svoju e-poštu ili nas kontaktirajte na 0981658983.