Načini plaćanja — Navlake.hr

Želite li u samo nekoliko klikova uljepšati svoj dom? Na pravom ste mjestu. Mi smo internetska trgovina specijalizirana za prodaju najkvalitetnijih navlake za namještaj na tržištu. U ponudi nudimo 20 različitih vrsta navlaka raznih dimenzija, boja i krojeva.

Podrška:

 

Ponedjeljak – Petak: 8:00 – 18:00 sati
Subotom i Nedjelja: 10:00 – 14:00 sati

  /  Načini plaćanja

Načini plaćanja

Naručene proizvode kupac će prodavatelju platiti:

Uplatom na račun tvrtke KOLEGIO d.o.o. Nakon narudžbe podaci za uplatu stižu na Vašu e-mail adresu. Podatke iskoristite za uplatu internet bankarstvom ili općom uplatnicom u pošti, banci, poslovnici FINA-e ili bilo kojem drugom mjestu na kojem plaćate račune. Potvrdu o uplati ili kopiju potvrđene uplatnice šaljite u odgovoru na email koji Vam je stigao. Pošiljku šaljemo u roku nakon primljene uplate.

Naša poslovna banka je Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR51 2360000 1102613390

SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Uplatite direktno na naš bankovni račun. Koristite identifikacijski broj narudžbe kao poziv na broj, model HR00. Vaša narudžba bit će isporučena kad sredstva budu vidljiva na našem računu.

Otkupom pošiljke (pouzećem). Pošiljku Vam šaljemo nakon primljene i potvrđene narudžbe na adresu koju ste upisali u obrascu. Iznos otkupnine za pošiljku uplaćujete u gotovini dostavljaču za što preporučamo da imate pripremljen točan iznos. Ova vrsta plaćanja vrijedi za dostavu pouzećem koju obavlja dostavna služba po izboru KOLEGIO d.o.o.

Kreditnom, odnosno debitnom karticom jednokratno preko sustava CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem Interneta. U Navlake.hr internetskoj trgovini možete plaćati Visa, Mastercard i Maestro debitnom ili kreditnom karticom svih banaka. Omogućeno je i obročno plaćanje Mastercard i Visa karticama ZABE.

Vaše podatke štiti sustav CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. KOLEGIO d.o.o.  nema uvid u podatke s Vaše kartice, već to ima samo kartična kuća, vlasnik kreditne kartice.